menu

Rondleiding

Het kinderdagverblijf is ontstaan uit de samenwerking tussen Beregoed en Veilige Have, vandaar dat er voorrang wordt gegeven aan medewerkers van ‘Veilige Have’.

De Bereboom is een zelfstandig kinderdagverblijf die werkt volgens het IKG (inkomens gerelateerd) systeem. Het kinderdagverblijf is erkend door Kind&Gezin en voldoet aan de regelgeving die zij voorop stellen.

Het kinderdagverblijf heeft haar deuren geopend op 6 mei 2013 en bevindt zich in het gebouw van het rust- en verzorgingstehuis ‘Veilige Have’.

Je kan de Bereboom bereiken via de hoofd- en zijingang van het WZC Veilige Have. Dan volg je de bordjes naar de Bereboom en kom je aan de dubbele deur waar je kan aanbellen. Ouders krijgen bij het intake-gesprek de cijfercode waarmee ze steeds de deuren kunnen openen. 

De eerste ruimte waarin je toekomt, is de hal waar zich de kastjes van de kinderen bevinden. Elk kind heeft zijn eigen persoonlijk kastje en kapstokje, dit is voorzien voor de verzorgingstas en het jasje.

Aan de linkerkant is de deur die toegang biedt tot de leefruimte. Rechts in de gang bevinden zich de 2 slaapkamers en de administratieve ruimte waar de coördinator steeds terug te vinden is. 

De leefruimte is ingedeeld in een grote speelruimte met speelhoeken, een verzorgingsruimte met kleine toiletjes en een keuken.

De leefruimte heeft een aanpalend terras en een grote tuin waar de kindjes zich naar hartelust kunnen uitleven.

 

Design Louis